А така ,поканете го Митака че май само аз го познавам.Па ше му е от полза да познава бая от запалените в Пловдив
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ КОЛЕГИ
Collapse
X
-
-
Това не може да е причина за такъв проблем. Освен да дърпа мръсен въздух, не виждам какво друго може да стане.
Comment
-
Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщениеаз си оправих тоз проблем...сас смяна на све6ти и по4истване на дюзите....препора4вам ти да ги из4исти6 сас добавка....мисля 4е нее хубаво на ултра звук....166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Аз имах подобен проблем с оборотите, но при мен се оправи с ламбда сондата. Ти като смени ламбдата замериха ли ти я после дали бачка като хората ?
Колкото до дюзите .. на мен ми почистиха и дюзите и дросел клапата нищо не усетих като разлика.
А колкото до свещите аз си взех шампион - големите за по 8 лева, а малките по 19така че ослушай се и може да намериш и по евтини
Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998
Comment
-
много ви благодаря колеги започвам да се оринтирам от каде да започна,до колкото ламбда сондата показа че заработи както трябва.Смятам да започна от свещите,но ми се иска да направя още една диагностика та се чудя каде да отида вече...колеги ако знаете някои сервис в които да разбират от нашите машинки в пловдив моля споделете го .......благодаря още единпътalfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
Comment